Për mua...

image250

Kam filluar të shkruaj atëherë kur ende nuk e kisha të qartë nëse ky ishte një pasion apo dicka që zotëroja si një aftësi për të shprehur veten, e përtej vetes të shkruaja edhe fjalët e atyre që nuk do të gjenin formën për të përkthyer ndjesitë në gërma.

Për ju!

image251

Frymëzimi i cdo dite është gjithësecili nga ju, duke më mësuar se falë tjetrit mund të jemi më të duruar, më të pranueshëm, se mund të jemi të dashuruar e po aq të dashurueshëm.

Blogu im

image252

Mund të më ndiqni njëkohësisht në faqen time të instagramit desantila.vatnikaj dhe në facebook Desantila Vatnikaj.


Faleminderit!